BU KEZ KÖYÜMÜZDE BULUŞTUK

22Salı, 22 Temmuz 2014 14:12 tarihinde yayınlandı.

Super User tarafından yazıldı.

Gösterim: 921

Önceden duyurduğumuz gibi, derneğimizce köyümüzde düzenlenen iftar yemeği etkinliğimizi 19.07.2014 Cumartesi akşamı gerçekleştirdik.

Köy halkımızın yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşen iftar yemeği etkinliğimizi; Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN ve bürokratları, Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Enver ERGENÇ, Melyatderesi Derneği Başkanı Alaettin AKTEPE, komşu köylerimizin muhtarları ve Pazar Muhtarlar Derneği temsilcileri onurlandırdılar.

Köyümüz Muhtarı Özen KANTOĞLU’nun gerek etkinliğin hazırlanışı aşamasında, gerekse etkinlik sırasındaki ev sahipliği mükemmeldi.

İftar etkinliğimize kendi araçları ile gelenlerin dışındaki köylülerimiz; köyümüzde faaliyet gösteren toplu taşıma araçları ile, İftar öncesinde mahallelerinden alınarak, iftar sonrasında da aynı araçlarla mahallelerine götürüldüler.

İftar yemeği öncesinde, yemek sırasında ve yemek sonrasındaki çay faslında misafirlerimiz ve köy halkı ile sohbet etme fırsatı yakaladık. Etkinliğe katılanların haz ve mutluluğu yüzlerine yansımıştı. İzlediğim, dinlediğim ve sohbet ettiğim kadarı ile olumsuz eleştiri duymadım.

İftardan önce gelen dostlarımızla, iki yüz kişiye göre hazırlanan masalarımızın dolması nedeni ile, iftar saati ve sonrasında gelebilenler masalarda oturacak yer bulamasalar da, üretilen alternatif çözümlerle iftarını açmak durumunda kaldılar. Bu kişi ve guruplarda bile hoşnutsuzluk yoktu. Herkes mutluluğunu ve emeği geçenlere teşekkürlerini bildirdi. Bu ve benzeri etkinliklerin köyde daha sık yapılması öneri ve dilekleri geldi köylülerimizden.

Köyde olup iftar etkinliğimize gel(e)meyenlerin, özeleştiri yaparak kendilerini yargılayacaklarını düşünüyorum.

İftar etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN ve çalışma arkadaşlarına, Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Enver ERGENÇ’e, Melyatderesi Derneği Başkanı Alaettin AKTEPE’ye, komşu köylerimizin muhtarları ve Pazar Muhtarlar Derneği temsilcilerine; etkinliğin oluşumunda, hazırlık aşamasından sonuna kadar emek ve katkı veren herkese; özellikle derneğimizin önceki başkanı Bekir YAZICIOĞLU’na ve köyümüz muhtarı Özen KANTOĞLU’na; maddi katkı vererek etkinliğe destek olan tüm yöneticilerimize ve dostlarımıza; malzeme, araç gereç taşımak için ticari aracını ücret almaksızın kullanımımıza veren Muammer MORGÜL’e, köylülerimizin mahallelerden iftar alanına gidiş ve dönüşlerini araçları ile ücretsiz olarak sağlayan Yaşar ODABAŞI, Zeki DURMUŞ ve Muzaffer DURMUŞ’a; iftar etkinliğinin yemek sunumunu yapan Metin POSTA ve ekibine; iftar alanında her türlü yardımı karşılıksız yapan tüm dostlarımıza; etkinliğimize katılan tüm köylülerimize şahsım ve Dernek Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyor; bilmeden yaptığımız eksikliklerimiz olmuş ise dostlarımızın bağışlamasını diliyorum.

Tüm dostlarımızı, düzenleyeceğimiz yeni etkinliklerimize bekliyor; sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.

Kerim BAYRAKTUTAN