Dostlarla Beraber Olmak

Dostlarla Beraber Olmak…

Dernek üyelerimiz, dostlarımız ve köylülerimizle beraber 12.01.2014 tarihinde Volley Hotel’de gerçekleştirdiğimiz yoğun katılımlı kahvaltı etkinliğimizin ardından, aynı salonda Derneğimizin III. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul’da derneğimizi gelecek iki yıl için yönetecek üyelerimiz belirlendi.

Hem yeni yılın, hem de yeni dönemin ilk buluşmasında hasret gideren değerli üyelerimiz, dostlarımız ve köylülerimizin salonu tamamen doldurması, hepimizi memnun etti ve duygulandırdı. Bu katılım ve sahiplenme, derneğimizin doğru yolda olduğunu ve bugüne kadar verilen emeğin boşa gitmediğini gösterdi bize. Ancak bu güzel görüntü, bizleri rehavete değil; derneğimizi daha çok sahiplenmeye itmelidir. Bu konuda, her birimize yeni görevler düşüyor.

Bu yeni dönemde görev alan bizler inanıyoruz ki; daha çok çalışmalı, daha çok insanımıza ulaşmalı, öncelikle İstanbul’da kendisine ulaşılmayan bir tek köylümüzü bırakmamalıyız. Bu çalışmada, her zaman olduğu gibi sizleri de yanımızda göreceğimize inancımız tamdır. Derneğimizin güçlenmesi ve amaçlarına ulaşabilmesi için, bugüne kadar vermiş olduğunuz maddi ve manevi desteğinize her zaman ihtiyacımız vardır. Zorluk ve sıkıntılarımızı elele vererek birlikte aşacağız.

Yeni dönemde görev alan Yönetim Kurulu üyeleri olarak, derneğimizin kuruluşunda emeği geçen ve bugüne dek dernek organlarımızda görev alarak emek veren tüm üyelerimiz ile desteğini esirgemeyen siz köylülerimize  sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Gelecek süreçte, bugüne dek çeşitli nedenlerle aramıza katılamayan tüm dost ve köylülerimizi de etkinliklerimizde görmek umuduyla hepinize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Örnek Köyü Derneği